top of page

VERZENDEN & RETOUR

VERZENDEN

Verzendkosten € 5,95. Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 100,-. 

 

Levertijd 2-3 dagen

 

Jouw bestelling komt rechtstreeks uit onze winkel in Oss. Met persoonlijke aandacht versturen wij je bestelling naar je toe!

 

Post NL of DHL

Al onze bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL. Zodra je bestelling is verzonden ontvangen je een e-mail met een link met track en trace nummer. 

Wij kunnen vertraging of oponthoud van de levering bij PostNL/DHL niet uitsluiten.

 

Winkel
Het is ook mogelijk je bestelling op te halen in de winkel (Heuvel 11B, Oss). Vink deze optie aan bij het afronden van je bestelling. 

Verpakking

Artikelen worden in product verpakking verpakt en beschermd tegen beschadigingen. Mocht het een cadeautje zijn pakken wij het feestelijk voor je in zoals je gewend bent van ons. Kleine artikelen worden verzonden in een luchtkussen envelop of brievenbusdoosje. Grotere artikelen worden verzonden in een doos.

RETOURNEREN

Online aankopen kunnen binnen 14 dagen na je bestelling worden geretourneerd. Het aankoopbedrag van je geretourneerde artikel zal worden teruggestort op je rekening als jouw bestelling compleet retour is gestuurd.  Je ontvangt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat het artikel bij ons retour is ontvangen. 

Alle artikelen moeten ongedragen en in originele staat worden geretourneerd. Wanneer artikelen zijn beschadigd, gedragen of incompleet worden retour gestuurd dan wordt de retour niet in behandeling genomen.

Retour stappen

  1.  Vul het retourformulier in (klik hier voor het retourformulier)

  2. Gebruik de zelfde verzendverpakking of een andere stevige verpakking om je artikelen in retour te sturen. Zorg ervoor dat de artikelen goed beschermd zijn.

  3. Geef je pakket af bij een PostNL of DHL punt. Bewaar je verzendbewijs goed, tot je retourzending volledig bij ons is verwerkt. Zonder een geldig verzendbewijs kan er geen onderzoek worden gestart om een vermist pakket te traceren en kan de retour niet verwerkt worden. Dit is je eigen verantwoordelijkheid.

  4. Wij verwerken je retourzending en storten het retourbedrag op je rekening.

In de winkel retourneren

Het is ook mogelijk je online aankoop te ruilen tegen een ander item in de winkel. Ook kan er gekozen worden voor een tegoedbon, geld retour gaat via de bankrekening.  

Alleen bij aankopen online wordt geld retour gestort. In de winkel heb je de mogelijkheid gehad om je sieraad of horloge te zien en/of te passen. Online is dit niet mogelijk. Vandaar dat je alleen online je geld terug krijgt.

Custom made sieraden of horloges

Let op! Custom made sieraden of horloges zoals bijvoorbeeld gegraveerde items, jaartal sieraden, naam- of letterkettingen, naam-of letterarmbanden of ringen mogen niet geretourneerd worden.

Giveaway

Indien je een gratis artikel (gift) hebt ontvangen bij je bestelling, dien je deze ook mee retour te sturen. Heb je meerdere items besteld en stuur je niet alles retour? Dan geldt hierbij dat het sieraad welke je houdt moet voldoen aan de minimale orderwaarde van de actievoorwaarden om het gratis artikel te houden. Voldoet deze niet, dan dien je het gratis artikel retour te sturen anders wordt de retourzending niet in behandeling genomen.

bottom of page