top of page

FAQ

VRAGEN

 • Wat voor garantie heb ik op mijn sieraden en horloges?
  Op de horlogemerken BOSS, Tommy Hilfiger, CATCH en Samsung zit 2 jaar fabrieksgarantie. Op de sieradenmerken UNO de 50, LOTT.gioielli, Camps&Camps, Just Franky Jewellery, Barong Barong, AZE Jewels, Tommy Hilfiger, Caviar Collection, JAZU Jewellery, Bijoux4All zilver en goud sieraden zit 6 maanden fabrieksgarantie. De garanties op onze producten worden altijd uitgevoerd door de leverancier. Elke situatie wordt individueel beoordeeld.Wat valt niet onder de garantie glasbreuk, glaskrassen, kroon/knop waarmee je de tijd instelt, horlogeband, gebruiksschade, slijtage, plating, gebroken ketting/armband, bij onjuist gebruik van het sieraad of horloge. Tenzij er sprake is van een productiefout. Uitvallen van steentjes heeft een garantie van 3 maanden na aankoop. Horlogebatterij heeft een garantie van 12 maanden na aankoop.
 • Mijn product is kapot?
  Wij proberen indien mogelijk het product te repareren. Wij sturen je product op naar de leverancier. De gemiddelde repartietijd van een product is tussen de 2 en 5 weken. Als je repartie niet onder de garantie van de leverancier valt kunnen er reparatiekosten in rekening worden gebracht. Wij geven een indicatie of prijsopgaaf van de eventuele reparatiekosten vooraf. Als je hierop akkoord geeft zullen wij de reparatie voor je uitvoeren. Je krijgt van ons bericht als je product weer gemaakt is.
 • Hoe onderhoud ik mijn sieraden?
  Sieraden behouden hun schoonheid als het goed wordt onderhouden. Materialen zijn nog steeds onderhevig aan slijtage. Bewaar je sieraden op een droge plaats in originele product verpakking. Vele factoren kunnen de conditie van je sieraden beïnvloeden. Kijk uit met producten die je sieraden aantasten zoals parfum, alcohol, make-up, schoonheidsproducten, crèmes en zure stoffen. Vermijd het direct aanbrengen van parfum of crèmes op je sieraden. Doe je sieraden pas om zodra je je parfum hebt opgedaan, je make-up en je haar hebt gedaan.
 • Plated sieraden
  Om de kleur van vergulde sieraden zo lang mogelijk te behouden raden wij je aan je sieraden niet te dragen terwijl je slaapt of sport. Vermijd ook contact met water en het direct aanbrengen van parfum of crèmes op uw sieraden. Deze kunnen namelijk de vergulde laag aantasten. Vergulde sieraden kunnen in de loop der tijd alsnog verkleuren. Dit kan door bijvoorbeeld een hoge zuurgraad/PH-waarde van de huid, die al van nature hoog is of wordt veroorzaakt door alcohol of medicijnen.
 • Zilveren sieraden
  Zilveren sieraden (925 sterling zilver) kunnen na verloop van tijd op natuurlijke wijze bedoezelen. Zilver heeft van nature de neiging om te oxideren als gevolg van externe effecten. Hierdoor kan het sieraad een wat doffere look late zien. Dit is niet schadelijke en kan gereinigd worden. Met ‘Jewelry Wipes Compact’ zachte poetsdoekjes van Connoisseurs laat je je zilveren sieraden weer shinen. De Jewellery Wipes zijn bij ons te bestellen in onze webshop of kom ze gezellig kopen in de winkel.
 • Gouden sieraden
  Goud is een materiaal wat niet verkleurd. Wel kan het door het dragen wat doffer eruit komen te zien. Met ‘Jewelry Wipes Compact’ zachte poetsdoekjes van Connoisseurs laat je je gouden sieraden weer shinen. De Jewellery Wipes zijn bij ons te bestellen in onze webshop of kom ze gezellig kopen in de winkel.
 • Wat is mijn ringmaat?
  Wat is je ringmaat? Of die van je geliefde? Dat kunnen we op verschillende manieren meten. Heb je een oude ring die goed past? Wij kunnen in de winkel de maat van de ring opmeten. Je kan ook zelf de diameter van de ring opmeten om erachter te komen wat je maat is. Let er wel op dat de ring over je knokkel heen moet en dat bij grote ringen soms een andere ringmaat gewenst is. Meet je vinger op als je handen op normale temperatuur zijn. Wij kunnen in de winkel je ringmaat opmeten. Wil je zeker zijn van de juiste ringmaat kom dan bij ons langs. Je kan ook met een touwtje je ringmaat opmeten. Je kunt met een meetlint de grote van het touwtje opmeten het aantal millimeters bepaalt je ringmaat. Let ook hier op dat de ring over je knokkel heen moet passen.
 • Welke maat armband past mij?
  Het voordeel van veel armbanden is dat ze verstelbaar zijn op verschillende maten. Hierdoor past de armband bijna altijd. Wil je zeker weten dat je armband past kom bij ons in de winkel passen. Wil je graag weten wat jouw armbandmaat is? Dat kunnen we op verschillende manieren meten. Kom bij ons in de winkel gezellig passen. Heb je een oude armband die goed zit? Meet dan de lengte van de armband op.
 • Handmade with love
  Elk handgemaakt sieraad word met passie en met oog voor detail gemaakt. Kleine afwijkingen maken deel uit van dit bijzondere karakter. Handgemaakte sieraden worden gemaakt van hoogwaardig materiaal en veel liefde. Ze worden vervaardigd met behulp van een verscheidenheid aan natuurlijke en soms delicate materialen.
 • Heb je verder nog vragen?
  Laat het ons weten. Wij zijn bereikbaar tijdens openingstijden op telefoonnummer 0412-634242. Mailen naar ons mag ook info@bijoux4all-oss.com.
bottom of page