top of page

OUR STORY

Over Bijoux 4 All

Onze passie

Accessoires hebben de kracht om elke outfit te laten sprankelen, elke drager een uniek verhaal te laten vertellen. Stoer of chique, robuust of verfijnd, elk accessoire zegt iets over jouw persoonlijkheid. Ze laten jou en je outfit stralen, en zorgen er voor dat je de dag fashionable tegemoet treedt. Bijoux 4 All is er voor jou om je de perfecte accessoires aan te rijken die precies dat doen: jouw outfit trendy, hip en persoonlijk maken. Dat is de gedachte van waaruit we Bijoux 4 All begonnen.

 

Gedreven door onze passie en altijd op zoek naar de nieuwste trends om jouw outfit mee te decoreren, zorgt Bijoux 4 All er voor dat jij altijd de beste accessoires van een goede kwaliteit binnen handbereik hebt. Zo laten we jouw dag stralen!

Sinds 2005 zitten we met de winkel in Oss. Als familiebedrijf is de sfeer in onze winkel altijd belangrijk geweest, zowel voor het personeel met haar vertrouwde gezichten als voor de klanten. We willen graag dat je je thuis voelt in onze winkel, waar je de tijd krijgt om al het moois te bewonderen, maar waar je als je wilt ook bijgestaan wordt met deskundig advies.

 

De combinatie van collectie, service en kwaliteit heeft Bijoux 4 All in de afgelopen jaren doen uitgroeien naar de betrouwbare trendjuwelier in het stadscentrum van Oss.

Winkel.JPG
PHOTO-2023-08-15-06-37-50 2.jpg

Rita

Eigenaresse

Brabantse gastvrijheid, passie en betrokkenheid staan voorop bij Rita. De oprichtster van Bijoux 4 All en het vertrouwde gezicht door de jaren heen. Met veel liefde zoekt zij met u naar een passend sieraad of geschenk.

Manouk

Dochter en mede eigenaresse

Met een lach en vol enthousiasme staat ze voor u klaar. Altijd opzoek naar de mooiste items voor in de collectie van tijdloze sieraden tot echte statement oorbellen. Een voorliefde voor ontwerpen van Nederlandse bodem.

_DSC2767-HR v2.jpg
bottom of page